Events & Workshops

Voor bedrijven en particulieren

Soms wil je je relaties net even iets meer bijzonder onthalen dan gemiddeld. Met een verrassende gastronomische lunch of diner. Of met een eye-opener als een wijn & glas proeverij. Dan weet je zeker dat ze iets unieks gaan beleven, dat hen bijblijft.

Ik bedenk graag iets voor je op maat. Om je een indruk te geven geef ik hier vast een paar voorbeelden:

 

Gastronomische lunch/diner

Een smaakvolle en smakelijk samenzijn. In een geanimeerde setting genieten met je gasten van een driegangen maaltijd. Elke gang wordt ingeleid met een toelichting op de bereiding en het smaakprofiel van het gerecht. Bovendien wordt elke gang vergezeld van twee wijnen. Welke wijn past het beste bij het gerecht?
Een aangename manier om relaties te onderhouden, waarbij meteen de principes van de smaaktheorie beknopt en begrijpelijk worden bijgebracht.
We helpen je graag bij een proeverij op maat.

Wijn & glas proeverij

Een belevenis voor de ervaren en minder ervaren wijnliefhebber! Drink dezelfde wijn uit verschillende glazen en ervaar dat je verschillende wijnen lijkt te drinken. Je proeft twee witte en twee rode wijnen uit vier verschillende wijnglazen van het topmerk Riedel Crystal.
Aan te vullen met wijnglazen als relatiegeschenk. We helpen je graag bij een proeverij op maat.

 

Workshop ‘Wine Essentials’

Een intensieve cursus van drie bijeenkomsten waarin aan bod komen:

  1. Wijnproefkunde. Leer hoe je wijn systematisch proeft en een geurgeheugen ontwikkelt. Ontdek de meest voorkomende druivenrassen en hun typerende kenmerken.
  2. Ervaar het belang van de juiste instrumenten bij het drinken van wijn. Je ontdekt het grote verschil dat decanteren & karafferen maakt. Je ruikt en proeft hoe een wijn verandert afhankelijk van het glas. Elk type wijn vraagt om de juiste temperatuur: merk het verschil!

We helpen je graag bij een proeverij op maat.